Onderwatersport Veghel

http://www.ows-veghel.nl/wp-content/uploads/2020/03/nieuw_coronavirus_in_china_0.jpg-1024x256.png
Afgelasting OWS-Veghel hemelvaart-“weekend”
Wegens de aangescherpte maatregelen rondom het Corona-virus zal het OWS-Veghel hemelvaart-“weekend” in Zeeland dit jaar NIET doorgaan. Camping Recreatieboederij Van Langeraad is van dit besluit op de hoogte gebracht.  Mochten er ontwikkelingen zijn dan brengen we je daarvan op de hoogte  via mail en op onze website.
http://www.ows-veghel.nl/wp-content/uploads/2020/03/https-cdn.cnn_.com-cnnnext-dam-assets-200108214800-coronavirus-1024x576.jpg
Afgelasting alle lessen/trainingen t/m 31 maart
De NOB en dus ook OWS-Veghel volgt het advies van de NOC*NSF om in Noord-Brabant alle evenementen tot en met 31 maart a.s. af te gelasten. Dit betekent er tot 31 maart GEEN opleidingen/trainingen zullen zijn.  De komend tijd laten wij ons informeren door de instanties. Zodra het advies wijzigt, brengen we je daarvan via […]
http://www.ows-veghel.nl/wp-content/uploads/2019/12/winter-bbq-300x199.jpg
Winter BBQ op za. 8 feb. 2020
Op zaterdag 8 feb. 2020 wordt de traditionele OWS-winter bbq weer georganiseerd. Je kunt je tot uiterlijk 30 januari a.s. inschrijven voor deze geweldige activiteit bij Ineke (evenementen@ows-veghel.nl). De eigen bijdrage voor de BBQ (eten èn drinken) bedragen slechts € 7,50 Datum: za. 8 feb. 2020Locatie: @GerwinsTijd: Vanaf 17:00 uur 

Onderwatersport Veghel

Je hebt ons gevonden! Onze site over duiken, leren duiken, snorkelen en nog veel meer. Wij zijn Onderwatersport Veghel. Een enthousiaste vereniging voor jong en oud. Voor gezelligheid en serieuze zaken. Voor nieuwe ervaringen in een nieuwe omgeving.

Duiken zit in ons bloed. We bespreken onze duiken op onze dinsdagavond bij Zwembad De Beemd te Veghel. We maken onze duiken wekelijks, het hele jaar door, in de duikstekken in onze directe omgeving. De duikstekken waar we elke duik vis zien, waar het zicht over het algemeen echt niet tegenvalt en waar het water echt niet zo koud is als je denkt.

Ben je nog niet oud genoeg om buiten te gaan duiken en speel je liever met vriendjes, vriendinnetjes, snorkels en duikbrillen in het zwembad. Dat kan bij ons ook. Op dezelfde dinsdagavond verzorgen wij voor de jeugd (van 8 tot 14 jaar) leuke snorkel- en persluchtlessen.

Nogmaals, welkom op onze site. Onze nieuwe site met veel informatie over onze mooie sport. Klik rustig rond. Wil je meer weten gebruik dan het contact formulier of kom gerust langs op de dinsdagavonden. Vanaf 19.00u zijn wij aanwezig bij Zwembad De Beemd te Veghel.

 

Evenementen

  • Geen evenementen gepland

Sponsor OWS-Veghel

Sponsor OWS-Veghel via Sponsorkliks