Vereniging

Onderwatersport Veghel (OWS-Veghel) is een vereniging die is opgericht in 1993. De vereniging is uitgegroeid naar een ledenbestand van ca. 80 in 2022, variërend in de leeftijd tussen 8 en 87 jaar.

OWS-Veghel is aangesloten bij de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond) maar duikers van alle organisaties kunnen lid worden. Iedere enthousiaste en geïnteresseerde duiker is welkom!

OWS-Veghel is geen commerciële organisatie maar echt een gezelligheids vereniging. Dit betekent niet dat er niet minder hard of serieus getraind wordt. Integendeel, veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Elke dinsdagavond zijn wij in zwembad “de Beemd” te Veghel, waar getraind kan worden, contacten worden gelegd en buddy’s  in ruime mate voorhanden zijn.

Er worden  regelmatig evenementen georganiseerd waaronder de kerst-, nieuwjaars- en paasduik en het hemelvaartsweekend waarbij er met een grote groep duikers naar de provincie Zeeland wordt afgereisd om daar een weekend te genieten van het onderwaterleven in de Oosterschelde en het Grevelingenmeer.

Als je meer wilt weten over onze vereniging, kom dan op dinsdagavond naar onze trainingen in zwembad “de Beemd” in Veghel. Daar zijn dan altijd mensen die je meer kunnen vertellen.