Onderwatersport Veghel

https://www.ows-veghel.nl/wp-content/uploads/2024/05/hemelvaart2024banner.jpg
Hemelvaart 2024 – Met z’n allen op een veldje
Camping Van Langeraad, Kerkwerve. Het was nat in Zeeland, er is zoveel regen gevallen dat de caravans op planken gezet werden, de voortenten wellicht niet op mochten en er zelfs speciaal voor deze keer laarzen gekocht werden! Maar wat was het gezellig, wat was de opkomst hoog en wat was het een succes! Voor een […]
https://www.ows-veghel.nl/wp-content/uploads/2024/05/438101150_949389143859161_7508991844478012088_site.jpg
Ongevallen simulatie/ Reddendag
Op zondagochtend 21 april 2024 hebben diverse leden van OnderWaterSport Veghel deelgenomen aan verschillende ongeval simulaties in samenwerking met diverse verenigingen. Via meerdere cases werden veiligheid en hulpverlening binnen onze duiksport in de praktijk gebracht. Toplocatie en gastheer de Waterman in Oss. Zeer leerzame en superleuke scenario’s. Zouden we vaker mogen beoefenen….
https://www.ows-veghel.nl/wp-content/uploads/2024/05/8-Apr-1-of-1.jpg
Aan de tafel, bij RondOMSport
8 April 2024. OWS-Veghel komt op TV! Het programma RondOMSport bij Omroep Meierijstad ligt elke maand twee verschillende sporten uit. In een heus talkshow format wordt er gesproken over deze sporten, met als doel om de Sport in onze gemeente aandacht te geven en het publiek bekend te maken met de verenigingen.
https://www.ows-veghel.nl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_8077_2-1024x474.jpg
Algemene Ledenvergadering (ALV) 2024
21 Maart was de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Onderwater Sport Veghel. In deze moeilijke tijden van het invullen van bestuursfuncties zijn we blij dat toch 2 leden zich hebben aangemeld. We bedanken hiermee onze oud-voorzitster en secretaris, die zich 5 en zelfs ruim 30 jaar (!) hebben ingezet voor onze vereniging. Jennifer en Ed, bedankt! […]

Onderwatersport Veghel

Je hebt ons gevonden! Onze site over duiken, leren duiken, snorkelen en nog veel meer. Wij zijn Onderwatersport Veghel. Een enthousiaste vereniging voor jong en oud. Voor gezelligheid en serieuze zaken. Voor nieuwe ervaringen in een nieuwe omgeving.

Duiken zit in ons bloed. We bespreken onze duiken op onze dinsdagavond bij Zwembad De Beemd te Veghel. We maken onze duiken wekelijks, het hele jaar door, in de duikstekken in onze directe omgeving. De duikstekken waar we elke duik vis zien, waar het zicht over het algemeen echt niet tegenvalt en waar het water echt niet zo koud is als je denkt.

Ben je nog niet oud genoeg om buiten te gaan duiken en speel je liever met vriendjes, vriendinnetjes, snorkels en duikbrillen in het zwembad. Dat kan bij ons ook. Op dezelfde dinsdagavond verzorgen wij voor de jeugd (van 8 tot 14 jaar) leuke snorkel- en persluchtlessen.

Nogmaals, welkom op onze site. Onze nieuwe site met veel informatie over onze mooie sport. Klik rustig rond. Wil je meer weten gebruik dan het contact formulier of kom gerust langs op de dinsdagavonden. Vanaf 19.00u zijn wij aanwezig bij Zwembad De Beemd te Veghel.

 

Evenementen

  • Geen evenementen gepland

Sponsor OWS-Veghel

Sponsor OWS-Veghel via Sponsorkliks