Kerstborrel – Pré-kerstduik – Oudjaarsduik – Nieuwjaarsduik

Kerstborrel/jaarafsluiting
Op dinsdag (19 december) organiseert de evementencommissie  de OWSV kerstborrel/jaarafsluiting met lekkere hapjes. Alle leden zijn van harte welkom vanaf 21:30 uur in het Sportcafe van Zwembad De Beemd.
Pré-kerstduik/Oudjaarsduik
Ter afsluitsluiting van het duikjaar 2017 zijn ook weer de traditionele pre-kerst en oudjaarsduik gepland. Voor beide gevallen wordt gevraagd om zelf Koffie, thee, chocolademelk, kerststol, koekjes etc. mee te nemen. Er wordt niet gezorgd voor catering.
Pre-Kerstduik: zo. 24 dec. 2017 om 10:30 uur / Groene Heuvels (Parkeerplaats C). ps. Kerstbomen met ballen (en verlichting) meenemen
Oudjaarsduik: zo. 31 dec. 2017 om 10:30 uur / Groene Heuvels (Parkeerplaats C).
Nieuwjaarsduik
Ter opening van het nieuwe duikjaar 2018 wordt weer de nieuwsjaarsduik georganiseerd. Hierbij zijn alle leden (incl. partners/kinderen/ouders/broertjes/zusjes) welkom. Na het verzamelen kan voor de liefhebbers kostenloos een duik worden gemaakt in de Geffense plas bij de Duikvereniging De Waterman. Het clubhuis van De Waterman beschikt over een verwarmde binnen omkleedruimte 🙂 .  Na afloop is er voor iedereen een drankje, soep en een hapje. In verband met de catering graag aanmelden dat je komt en met hoeveel personen bij evenementen@ows-veghel.nl
Nieuwjaarsduik: zo. 14 jan. 2018 om 11:00 uur (verzamelen) / De Waterman (adres: Watersportpad Geffen / zijstraat Heesterseweg Geffen – ter hoogte van Tuincentrum Kwekerij D’n Hof)
Posted in Activiteit, Nieuws.