Verslag Pré-kerst duik / 1.000ste duik Ad

De pre-kerst duik van het jaar 2017 is weer een feit!

Er was afgesproken om rond 10:30 uur te verzamelen bij de Groene heuvels – parkeerplaats C, waar dit jaar 11 duikers dol enthousiast waren om een duik te maken. Helaas waren er van de 11, maar 10 duikers het water in gegaan omdat Berry zijn shorty met cap vergeten was, waardoor hij door de koude watertemperatuur van 4 á 5 graden Celsius tegen werd gehouden. Hij bood dus aan om voor deze duik de oppervlakte coördinator te zijn.

Eenmaal in het water zijn 5 buddyparen een duik van circa 30/40 minuten gaan maken. Tijdens deze duik zijn er verschillende kreeftjes, verschillende kleine visjes en zelfs hier en daar een snoek gespot.

Eenmaal weer op de kant ging het er knallend aan toe door verschillende confetti kanonnen, omdat Ad Wonders zijn DUIZENDSTE, ja inderdaad DUIZENDSTE duik heeft gemaakt! Een enorme mijlpaal in de voor hem afgelopen 17 jaar van duiken.

Na een opbergen van ieder zijn duikspullen is er nog een lekkere kop koffie gedronken met een stuk kerstbrood, waarna iedereen weer richting huis is gegaan.

Dit was dus weer een geslaagde dag duiken!

Roy

pre-kerstduik 2017

Posted in Nieuws, Verslag activiteit.