Opleidingen

Binnen OnderWaterSport Veghel wordt veel gedaan aan opleidingen. We kunnen bijna alle opleidingen en specialisaties geven.

Heb je nog nooit gedoken? Dan start je met de 1*-duikopleiding, waarna je met een buddy tot maximaal 20 meter diep mag duiken. Na deze duikcursus kun je verder gaan voor je 2*-duikbrevet of je kiest voor één van de specialisaties, zoals onderwaterbiologie.

De minimumleeftijd om met de 1*-duikopleiding te mogen beginnen is 14 jaar. Verder dien je redelijk te kunnen zwemmen en je prettig te voelen in en onder water. Ook je lichamelijke gezondheid is van belang. Voor we naar buiten gaan dien je in ieder geval gekeurd te zijn door een arts welke een duikkeuring mag verrichten. Voor kinderen tussen 8 en 14 jaar is er de ScubaDoe-jeugdopleiding (zie: ScubaDoe opleiding)

Ben je in het bezit van een PADI, SSI of een andere erkend duikbrevet en wil je een NOB-opleiding of -specialisatie volgen? Dat kan! Bij OnderWaterSport Veghel kun je gewoon verder met de volgende opleiding of specialisatie. Je hoeft dus niets over te doen.

In het schema hieronder vind je meer informatie over alle duikbrevetten en specialisaties.

Stroomschema-duikopl

Duikopleidingen

De duikopleidingen worden gegeven naar behoefte. We zoeken naar groepen van 3-8 duikers in opleiding. Maatwerk is uiteraard mogelijk mochten er zich minder duikers aanmelden.

We proberen elk jaar minimaal de volgende opleidingen aan te bieden:
– 1* duiker / openwater duiker (start in september en februari)
– 2* duiker / advanced openwater duiker
– Specialisatie Redden
– 3* duiker / dive master

Nieuwsberichten – Opleidingen