Hemelvaartweekend 2015

Sinds vele jaren gaan we als OWS-Veghel met Hemelvaart naar Zeeland, om daar vooral gezellig samen te zijn op een camping en waar mogelijk en interesse, ook een duikje of ander tripje te organiseren.

Ook dit jaar staat dit evenement weer op de kalender van OWS-Veghel. Hemelvaart valt in 2015 op donderdag 14 mei. Het clubevenement loopt vanaf woensdagmiddag 13 mei tot en met zondag 17 mei.  Uiteraard kun je, net als vele anderen, al eerder komen en/of langer blijven.

Al enkele jaren zijn we te gast bij Peter en Astrid op Recreatieboerderij Van Langeraad in Kerkwerve. Zie ook hun website: http://www.recreatievanlangeraad.nl/index.html

Als evenementencommissie doen we er alles aan om het zo gezellig mogelijk te maken, maar dit kunnen we
natuurlijk niet zonder jullie. De clubtent zal er weer staan en die wordt elk jaar uitbundiger uitgedost met
plaatjes, slingers, lampjes, et cetera. Tijdens de Hemelvaartweek zijn er voldoende mogelijkheden om samen te gaan duiken, zelfs enkele opleidingsduiken voor het 2- en 3* brevet zijn mogelijk, in overleg met de instructeur(s).

Aarzel dus niet en schrijf je in voor enkele dagen, een hele week of langer. Voor mooi weer kunnen we geen garantie geven, wel voor een gezellig verblijf! Op het  inschrijfformulier kun je  je aankomst- en vertrekdatum invullen, evenals andere persoonlijke gegevens en wensen.
Let op de laatste regel, normaal berekent men bij van Langeraad een annuleringsverzekering. Mocht je die al (doorlopend) hebben, zet er dan bij dat je hier geen gebruik van wil maken. Verder is het eenvoudig, stuur heet formulier op naar van Langeraad, het emailadres staat op het formulier, en je krijgt van Van Langeraad vanzelf een factuur thuis voor de dagen en faciliteiten die je geboekt hebt.

Mocht er nog iets onduidelijk zijn, kom dan op dinsdag na de zwembadlessen even in het sportcafé langs, stuur me een mailtje (evenementen@ows-veghel.nl)

Namens de evenementen commissie van OnderWaterSport Veghel,
Chris van Dartel.

Posted in Activiteit, Nieuws.