Autotoertocht op zo. 14 april 2019

Op zondag 14 april 2019 organiseert OWS-Veghel een autotoertocht in het kader van 25 jaar OWS-Veghel. 

Je kunt je per inschrijven door een e-mail te sturen naar evenementen@ows-veghel.nl 

Inschrijven PER AUTO, met het aantal personen PER AUTO.  De kosten zijn € 2,50 per persoon.  Daarvoor krijg je een mooie tocht van ongeveer 50 kilometer met een tijdsduur van de tocht van ongeveer 2,5 uur inclusief stops.Per persoon een “goodie-bag” met wat gezonds te eten en een flesje water voor onderweg. 

Uiteraard staat de tocht een klein beetje in het kader van onze duiksport en wordt er onderweg een keer gestopt voor een simpele opdracht. 

We starten de tocht bij zwembad de Beemd. We verzamelen vanaf 13:00 uur, we starten de eerste auto om ongeveer 13:30 uur en we eindigen de tocht op een hele leuke locatie in de buurt, waar we nog een hapje en een drankje verzorgen. De autorit-dag afsluiten doen we rond 18:00 uur. Het is de bedoeling dat de teams die zich inschrijven een telefoonnummer opgeven van een passagier/bijrijder die Whatsapp gebruikt. Dit om eventuele wijzigingen, afgesloten wegen of iets dergelijks tijdens de rit door te kunnen geven. 

Opgeven kan per team door een mail te sturen UITERLIJK 30 MAART naar:   evenementen@ows-veghel.nl. Betaling vooraf en wordt na inschrijving via een Tikkie geregeld. ! Inschrijven is betalen ! 

Met vriendelijke groeten,

Chris en Ineke van Dartel EvCom OWS-Veghel

Posted in Activiteit.